Kremowa Junior Miętowa Gorąca Czekolada

Kremowa Junior Miętowa Gorąca Czekolada
Need a napój bezglutenowy? Kremowa Junior miętowa gorąca czekolada może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 350 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe mleko migdałowe, ciężką śmietanę, granulowany suagar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Double Chocolate Junior Mint and Chip Cookies, Junior Mint Brownies, oraz Bogaty i kremowy wegański miętowy mus czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko i czekoladowe mleko migdałowe do rondla 3 quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj startą czekoladę, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3
Dodaj Jr. miętówki mieszając aż do stopienia. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu.
4
Śmietanę i cukier wlać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.Kadzi gorącą czekoladę do filiżanek i top z domowej bitej śmietany i posypać dodatkową startą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn