Kremowa Glazura Karmelowo-Jabłkowa

Kremowa Glazura Karmelowo-Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj kremowej glazury karmelowo-jabłkowej. Przepis ten służy 6. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soku jabłkowego, kawałków karmelu, laski cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Muffinki z przyprawami karmelowymi Apple Pumpkin z soloną karmelową glazurą, Spiced Rum Apple Cake with Apple Cider Caramel Glaze, oraz Szarlotka z karmelową glazurą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść sok jabłkowy i laskę cynamonu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki, około 10 minut. Wyrzucić laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zmniejszyć ciepło do medium; dodać kawałki karmelu, pół na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż karmelki się stopią. Wymieszać ze śmietaną; przechowywać w cieple, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe BitkiKarmelowe Bitki
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Przełożyć do naczynia do serwowania; podawać na ciepło z jabłkami i otworami na pączki do zanurzenia. Glazurę można również łyżkować na lodach. W razie potrzeby posypać dodatkami. (Ciepła glazura w kuchence mikrofalowej, jeśli mieszanina staje się zbyt gruba.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn