Kremowa Fettuccine z borowikami
Kremowa Fettuccine z borowikami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jeśli masz pieprz, borowiki, fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowa Fettuccine z borowikami, Kremowa Fettuccine z grzybami, oraz Kremowa Fettuccine z brukselką i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/2 szklanki wrzącej wody i grzybów w małej misce; przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić przez sito nad miską, rezerwując moczenie cieczy. Pieczarki drobno posiekać.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu.
Grzyby i śmietanę połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia. Wymieszać z solą, pieprzem i reserved grzyb moczenie cieczy; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Dodaj makaron i zastrzeżone 1/4 szklanki wody makaronu na patelnię; wrzucić dobrze do herbu.
Posypać serem i szczypiorkiem.