Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do repertuaru, kremowa fasolka szparagowa i grzyby może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 1,38 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis z Simply Recipes ma 488 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną fasolkę, grzyby, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka Szparagowa Z Kremowymi Grzybami I Szalotką, Fasolka szparagowa z pieczarkami, oraz Fasolka szparagowa z pieczarkami.
Instrukcje
1
Gotuj osoloną wodę: umieść 2 ćwiartki wody, osolonej z 1 łyżką soli, w garnku, aby zagotować podczas cięcia grzybów i cebuli.