Kremowa fasola i ziemniaki
Kremowana fasola i ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 44 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy kurczak na fasoli, Fasola Szparagowa Kremowana, oraz Kremowa fasola Fava i boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości. Fasolę gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie roztopić masło w rondlu; wymieszać z mąką, solą i pieprzem, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Odcedzić ziemniaki i fasolę; umieścić w misce do serwowania.