Kremowa fasola Cannellini z czosnkiem i Oregano
Kremowa fasola Cannellini z czosnkiem i Oregano może być tylko bezglutenowe i wegańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Mieszanka liścia laurowego, sól koszerna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kremowa fasola Cannellini z czosnkiem i Oregano, Fasola Cannellini Z Czosnkiem I Szałwią, oraz Crockpot Rosemary & Garlic Cannellini Beans.
Instrukcje
Sortuj i myj fasolę; umieść w holenderskim piekarniku 6-quart. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Fasolę odsączyć; powrócić na patelnię.
Dodać 1 galon wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 godziny lub do miękkości.
Fasolę odsączyć, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Fasolę umieścić w misce; wymieszać z płynem do gotowania i solą.
Odstawić na 30 minut. Umyć i wysuszyć patelnię.
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj oregano, czosnek, i liść laurowy; smażyć 2 minut lub aż czosnek jest złoty. Wymieszać w mieszaninie fasoli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 4 minuty lub aż kremowy, często mieszając.
Zdjąć z ognia; usunąć i wyrzucić czosnek i liść laurowy.
W razie potrzeby posypać pieprzem.