Kremowa czekoladowa Krówka cioci Teen
Ciocia Nastolatka kremowa czekoladowa Krówka jest bezglutenowe przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka orzechów, chipsy czekolady mlecznej, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa czekoladowa Krówka cioci Teen, Ciocia Sabella Czarne ciasto czekoladowe z polewą Krówkową, oraz Ciasto bez mąki cioci Glenny.
Instrukcje
Patelnia 8x8 cali z folią aluminiową. Odstawić.
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz krem z prawoślazu, cukier, odparowane mleko, masło i sól. Doprowadzić do pełnego wrzenia i gotować przez 5 minut, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wlać półsłodkie chipsy czekoladowe i mleczne chipsy czekoladowe. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z orzechami i wanilią.
Wlać do przygotowanej patelni. Schłodzić w lodówce przez 2 godziny, lub do firmy.