Kremowa Curry Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Kremowa Curry zupa z warzyw korzeniowych wymaga z grubsza 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 264 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, brązowy cukier, rzodkiewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako dość niedroga zupa. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry krem z zupy z warzyw korzeniowych, Kremowa zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z za ' atar, oraz Curried Root Vegetable Pot Paszteciki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać rzepy, rzodkiewki, czosnek, i zielona cebula w roztopionym maśle, aż gorące, o 3 protokół. Wymieszać marchew, czerwone ziemniaki i wywar warzywny do mieszaniny rzepy; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, dodać liść laurowy i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 45 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Pracując partiami, wlej mieszaninę rzepy do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść mieszaninę przed pozostawieniem jej na puree.
Przenieść do dużego rondla na małym ogniu.
Wymieszać mleko, sos Worcestershire, curry w proszku, brązowy cukier, i czarny pieprz do zupy; gotować i mieszać stale, aż kolor i przyprawy są równomiernie mieszane.
Niech zupa dusić na bardzo małym ogniu przez kolejne 10 minut.