Kremowa cebula i pieczarki Cipollini
Kremowa cebula i grzyby Cipollini może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kurki, cebula cipollini, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ziołowa pieczona cebula Cipollini z borowikami, Żabnica duszona z grzybami i cebulą Cipollini, oraz Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wrzącej wody, gotować cebulę na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Na dużej patelni, roztopić masło w 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół na stronę.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodaj kurki do 1 patelnia i shiitakes do innych, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż grzyby uwolnienia ich płynu, o 4 protokół. Kontynuuj gotowanie, aż kurki będą miękkie i shiitakes są rumiane, o 5 minut dłużej.
W 1 patelni ugotować boczniaki w pozostałych 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Dodać bulion i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w cebuli, kurki i shiitakes i dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając delikatnie, aż do ogrzania przez, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.