Kremowa cebula i pieczarki Cipollini

Kremowa cebula i pieczarki Cipollini
Kremowa cebula i grzyby Cipollini może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kurki, cebula cipollini, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ziołowa pieczona cebula Cipollini z borowikami, Żabnica duszona z grzybami i cebulą Cipollini, oraz Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wrzącej wody, gotować cebulę na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odsączyć i obrać.
3
Na dużej patelni, roztopić masło w 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
7
Dodaj kurki do 1 patelnia i shiitakes do innych, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż grzyby uwolnienia ich płynu, o 4 protokół. Kontynuuj gotowanie, aż kurki będą miękkie i shiitakes są rumiane, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
W 1 patelni ugotować boczniaki w pozostałych 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
10
Dodać bulion i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w cebuli, kurki i shiitakes i dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając delikatnie, aż do ogrzania przez, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn