Kremowa Bruschetta Joanne

Kremowa Bruschetta Joanne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Joanne Creamy Bruschettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 774 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, parmezan, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Morelowe batoniki Joanne, Kanapka Super Hero Joanne, oraz Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić chleb w 1 cal kromki i masło dno każdego.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2
Resztę składników wymieszać.3 Umieścić 1 łyżeczkę lub tak mieszaniny na każdym plasterku i umieścić na patelni do pieczenia.4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec w 350 przez 10-15 minut lub do stopienia i chleb jest chrupiący, ale nie jak krążki hokejowe.5
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn