Krem zupa jarzynowa z koperkiem
Krem zupa jarzynowa z koperkiem jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukinii, koperek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Zupa krem z jęczmienia i koperku, Zupa Z Pieczonego Kalafiora Z Koprem Bita Śmietana, oraz Szybka I Elegancka Zupa Koperkowa Z Makaronem I Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w holenderskim piecu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa są bardzo miękkie.
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze; proces do uzyskania gładkości. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Powrót pured mieszaniny do patelni.
Dodać sól i pozostałe składniki. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.