Krem ze szpinaku
Krem z zupy szpinakowej trwa z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,1 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 5 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką szpinak, cytrynę, zupę porową i mieszankę do dipów oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bez śmietanki Kremowa zupa Bazyliowo-szpinakowa {tj. zupa Lifechanging}, Bez śmietanki Kremowa zupa Bazyliowo-szpinakowa {tj. zupa Lifechanging}, oraz Bez śmietanki Kremowa zupa Bazyliowo-szpinakowa {tj. zupa Lifechanging}.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę zupy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dodaj szpinak. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać śmietanę i gałkę muszkatołową.
Udekoruj plasterkami cytryny.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.