Krem z zupy ziemniaczanej II
Krem z zupy ziemniaczanej II może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Mieszanka selera, ciężkiej śmietany, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa nazistowska krem z zupy ze słodkich ziemniaków, Krem z szynki i zupy ziemniaczanej, oraz Krem z zupy ziemniaczanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku gotować ziemniaki w wodzie do miękkości.
Spuścić całą wodę, rezerwując 2 szklanki.
Ziemniaki i 2 szklanki wody wymieszać mikserem ręcznym, aż będą lekko grudkowate.
Dodaj śmietanę, mleko, marchew, seler, cebulę, czosnek, zieloną paprykę, kostki bulionowe z kurczaka, liście laurowe, pieprz, sól i dopraw czerwoną papryką.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 godzin, przykryte, mieszając co 1/2 godziny. Okresowo dodawać mleko, jeśli zbyt zupa staje się gęsta. Po podgrzaniu i warzywa są miękkie, podawać.