Krem z dzikiej zupy grzybowej wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1102 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi tę zupę. Mieszanka grzybów cremini, plus 1 łyżka masła, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Krem z zupy z dzikich grzybów, Krem z zupy z dzikich grzybów, oraz Zupa krem z grzybów i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Grzyby oczyścić, wycierając je suchym ręcznikiem papierowym. Nie myj ich! Oddziel łodygi, przycinaj złe części i grubo siekaj łodygi. Pokrój czapki grzybowe o grubości 1/4 cala, a jeśli są duże, pokrój je na kawałki wielkości kęsa. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Aby zrobić wywar, rozgrzej oliwę z oliwek i 1 łyżkę masła w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Truskawki Na Stopę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj posiekane łodygi grzybów, cebulę, marchewkę, gałązkę tymianku, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj na średnim ogniu przez 10 do 15 minut, aż warzywa będą miękkie.
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać 6 szklanek wody, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Szczep, rezerwując ciecz. Powinieneś mieć około 4 1/2 filiżanki zapasu. Jeśli nie, dodaj trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Tymczasem w innym dużym garnku podgrzej pozostałe 1/4 funta masła i dodaj pory. Gotować na małym ogniu przez 15 do 20 minut, aż pory zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać pokrojone czapki grzybowe i gotować przez 10 protokół, lub aż będą rumiane i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
8
Dodać mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
9
Dodaj białe wino i mieszaj przez kolejną minutę, skrobając dno garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodać wywar grzybowy, zmielone liście tymianku, 1 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Dodać pół na pół, śmietanę i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem, do smaku i rozgrzać, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz