Krem z zupy szparagowej II
Krem z zupy szparagowej II może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, bulionu z kurczaka, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Niskotłuszczowy krem z zupy szparagowej, Zupa Szparagowa Krem, oraz Zupa szparagowa krem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć grube końce szparagów i pokroić szparagi na jeden cal kawałki. Na średniej patelni na średnim ogniu, saute szparagi w 1 szklanka bulionu przez około 7 protokół, lub do miękkości.
W dużym rondlu na średnim ogniu roztopić masło lub margarynę i zdjąć z ognia.
Dodać mąkę i dobrze wymieszać, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać pozostałe 2 1/2 szklanki bulionu. Odstawić rondel do ognia i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje.
Dodać pół na pół, sól, pieprz i ugotowane szparagi z płynem. Dobrze wymieszać i dokładnie podgrzać.
Podawać na gorąco i cieszyć się!