Krem z zupy selerowej i tostów z szynką diabelską

Krem z zupy selerowej i tostów z szynką diabelską
Krem z zupy selerowej i tosty z diabelskiej szynki mogą być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Za $5.58 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 838 kalorii, 34g białka, oraz 57g tłuszczu. Mieszanka płaskich liści pietruszki, ciężkiej śmietany do ubijania, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, który jest solidny. Tosty z selera, szynki i sera, Tosty z szynką i cheddarem, oraz Diabelska szynka na selerze są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do garnka włożyć kurczaka, marchewkę, seler, cebulę, czosnek, cytrynę, wiązkę ziół, ziarna pieprzu i sól, zalać wodą i zagotować. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotuj na wolnym ogniu przez minimum 1 godzinę. Schłodzić kurczaka w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjmij kurczaka i ostudź. Oddziel mięso i pociągnij lub posiekaj na kawałki wielkości kęsa. Zarezerwuj do innego użytku. Kurczaka można przechowywać w plastikowej torbie w lodówce przez 4 dni. Odcedź wywar i odstaw na zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
1
Podgrzej garnek do zupy na średnim ogniu. Roztop masło, a gdy zacznie się pienić, dodaj seler, cebulę i czosnek; dopraw solą selera i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj świeży liść laurowy do garnka, częściowo przykryj i gotuj do miękkości i miękkości, około 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Lauroweświeże Liście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj ziemniaki, seler i wywar i zagotuj. Zmniejsz ogień do niskiego wrzenia i gotuj na wolnym ogniu, częściowo pod przykryciem, przez kolejne 20 minut, a następnie zmiksuj blenderem zanurzeniowym. Schłodzić zupę i przechowywać na posiłek z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Zupę włożyć do garnka i dodać śmietanę. Doprowadź do wrzenia i posmakuj, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podawać w płytkich miseczkach z grzankami z diabelskiej szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połącz prosciutto, seler, paprykę Fresno chile, czerwoną cebulę, pietruszkę, czosnek, musztardę, marynatę, ostry sos, sos Worcestershire i przyprawy w robocie kuchennym i pulsuj, aż będzie bardzo, bardzo drobno posiekany i dobrze połączony, prawie gładki. Szynka Deviled dobrze przechowuje się w lodówce przez 4 do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
ProsciuttoProsciutto
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Rozłóż diabelską szynkę na grzance i pokrój w tosty, od rogu do rogu lub podawaj z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie

Składniki

6trochę posiekanej cukiniiPieprz czarnyPieprz czarny4Spód: okruszki z herbatników graham1/2 patyczka masła pokrojonego w kostkę1/2 patyczka masła pokrojonego w kostkę2marchew grubo posiekanamarchew grubo posiekana1bunchseler ekologiczny z listkami, posiekany (6 szklanek)seler ekologiczny z listkami, posiekany (6 szklanek)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkorzenie selera (seler naciowy), obrane i pokrojone w kostkękorzenie selera (seler naciowy), obrane i pokrojone w kostkę2(mequite, hikora lub olcha)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)6trochę posiekanej cukiniiSól selerowaSól selerowa2małe żebraseler z serca łodygi, z liściastymi wierzchołkami, grubo posiekanyseler z serca łodygi, z liściastymi wierzchołkami, grubo posiekany1Średnia żółta cebula, posiekanakurczak, domowej roboty lub kupiony w sklepiekurczak, domowej roboty lub kupiony w sklepie1Papryka Fresno chile, grubo posiekana (wysiewaj, jeśli nie chcesz, aby była zbyt ostra; zostawiam nasiona w środku)Papryka Fresno chile, grubo posiekana (wysiewaj, jeśli nie chcesz, aby była zbyt ostra; zostawiam nasiona w środku)1mała garśćLiście pietruszki płaskiejLiście pietruszki płaskiej1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy2pełne piersi z kością, ze skórąpełne piersi z kością, ze skórą2goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony2goździki małeczosnek starty lub wklejonyczosnek starty lub wklejony4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia2warzywo (np. szpinak)ostry sos, np. Frank ' s Red Hotostry sos, np. Frank ' s Red Hot1cytryna w plasterkachcytryna w plasterkach6trochę posiekanej cukiniiTosty z białego pieczywa lub soli o niższej zawartości soduTosty z białego pieczywa lub soli o niższej zawartości sodu1cebula, ćwiartka, koniec korzenia dołączonycebula, ćwiartka, koniec korzenia dołączony2cebula posiekanacebula posiekana6trochę posiekanej cukiniiPęczek pietruszki, tymianek, świeży liść laurowyPęczek pietruszki, tymianek, świeży liść laurowy7Rachael Ray Marka codzienna przyprawa lub gruboziarnisty czarny pieprz, do smakuRachael Ray Marka codzienna przyprawa lub gruboziarnisty czarny pieprz, do smaku9trochę posiekanej cukiniiKilka czarnych ziaren pieprzuKilka czarnych ziaren pieprzu2Spód: okruszki z herbatników grahamRóżne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)Różne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)227papryka habaneroszynka prosciutto cotto lub gotowana, grubo posiekanaszynka prosciutto cotto lub gotowana, grubo posiekana1smallsczerwona cebula, grubo posiekanaczerwona cebula, grubo posiekana2largesziemniaki russet, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki russet, obrane i pokrojone w kostkę6trochę posiekanej cukiniiSólSól2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire3Spód: okruszki z herbatników grahamżółta musztarda, np. Francuskażółta musztarda, np. Francuska
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn