Krem z zupy kasztanowej

Krem z zupy kasztanowej
Krem z zupy kasztanowej może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 143 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, bulion warzywny, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Krem Z Zupy Kasztanowej, Zupa Kasztanowa z kremem Grappa, oraz Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę i następne 2 składniki, i smażyć 8 do 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj Marsala, i gotować 2 protokół, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać bulion warzywny, kasztany i tymianek. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż kasztany będą miękkie. Odrzuć tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Lekko ostudzić (około 10 minut).
5
Zupa procesowa, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wróć do holenderskiego pieca. Wymieszać na pół i pół, sól i pieprz do smaku. Gotować na małym ogniu, często mieszając, 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podawać z pożądanymi dodatkami.
7
*1/4 szklanki białego wytrawnego wina i 1 łyżeczka. brandy można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8
** Pieczone, obrane świeże kasztany mogą być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
9
Uwaga: testowaliśmy z Minerve całe kasztany w Wodzie, które można znaleźć na przejściu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn