Krem z zupy kalafiorowej I
Krem z kalafiora zupa może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję zupy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka soli, pieprzu, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem z zupy kalafiorowej, Krem z zupy kalafiorowej, oraz Zupa Krem Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło lub margarynę w garnku na średnim ogniu.
Dodaj por, cebulę i marchew; gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut. Wymieszać z estragonem i tymiankiem; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do średniej i stopniowo mieszać w bulionie z winem i kurczakiem. Zupę doprawiamy solą i białym pieprzem.
Dodać gotowane na parze kwiaty kalafiora. Zupę gotujemy na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając przez 30 minut.
Zupę przecedzić partiami w blenderze i wrócić do garnka. Wymieszać z mlekiem i śmietaną. Delikatnie podgrzać, aż do ogrzania.
Jeśli zdecydujesz się użyć szwajcarskiego sera, wymieszaj go i podgrzewaj, aż się stopi.