Krem z zupy grzybowej I
Krem z zupy grzybowej mogę być tylko zupą, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Jeśli masz mąkę, pół na pół, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak krem z zupy grzybowej | wegetariańska krem z zupy grzybowej, Balthazars Krem Z Zupy Grzybowej, Bez Śmietany, oraz Domowy krem z zupy grzybowej + bardziej skondensowana zupa s.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu gotować grzyby w bulionie z cebulą i tymiankiem do miękkości, około 10 do 15 minut.
W blenderze lub robocie kuchennym przecier mieszaninę , pozostawiając w niej kawałki warzyw. Odstawić.
W rondlu roztopić masło, ubić mąkę na gładką masę.
Dodać sól, pieprz, pół na pół i puree warzywne. Stale mieszając, doprowadzić zupę do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje. Przyprawy dopasować do smaku i dodać sherry.