Krem zupa czosnkowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką mleko, sól i pieprz, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa czosnkowa Gratiné (krem z zupy czosnkowej), Wiosenna Zupa Grochowa, Grzanki Czosnkowe, Krem Z Trawy Cytrynowej, oraz Zupa krem z brokułów z pieczonym czosnkiem Crostini.
Instrukcje
1
Posiekaj czosnek w maszynce do jedzenia na grubą pastę, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj pastę czosnkową i gotuj, aż pasta zacznie kolorować, stale mieszając. Wymieszać z bulionem z kurczaka i winem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszać z mlekiem, śmietaną i ziemniakami i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
5
Zupa Puree w blenderze, powrót do rondla i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Chochle do misek i podawać z masłem chleb francuski.