Krem z zupy czosnkowej
Krem z zupy czosnkowej wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 372 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, pieprzu, bulionu z kurczaka z tłuszczem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa czosnkowa Gratiné (krem z zupy czosnkowej), Krem z brukselki pieczona zupa czosnkowa, oraz Wiosenna Zupa Grochowa, Grzanki Czosnkowe, Krem Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 6-quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodaj cebulę, seler i czosnek i często mieszać, aż warzywa są bardzo miękkie, ale nie Brązowy, o 15 protokół. Wymieszać mąkę i gotować 2 minuty, ciągle mieszając.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i bulion z kurczaka i mieszać na średnim ogniu do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż kawałki ziemniaków będą bardzo miękkie po przekłuciu, o 20 protokół.
Dodać pół na pół i wymieszać do rozpalenia.
Dodaj biały pieprz i sól do smaku.