Krem z pomarańczami marynowanymi rumem
Krem z pomarańczami marynowanymi rumem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 471 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać wanilia, pomarańcze, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pomarańcze Marynowane, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Pomarańcze Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. W misce ubij cukier z jajkami. Wymieszać z mlekiem i wanilią.
Wlać do 4 kubków kremu lub ramekinów; umieścić je na patelni do pieczenia.
Wlać gorącą wodę do patelni, aby dotarła do połowy boków filiżanek.
Piec, aż krem jest ustawiony, o 45 protokół.
Wyjąć kubki z gorącej wody, krótko ostudzić, następnie przechowywać w lodówce aż do Ustawienia, około 1 godziny.
Obierz i przekrój pomarańcze. Wrzucić sekcje z cukrem, wanilią i rumem (opcjonalnie). Łyżka marynowanych owoców na każdym kremie i podawać.