Krem z nektaru Sno-Ball

Krem z nektaru Sno-Ball
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj krem z nektaru Sno-Ball. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz kremowy smak nektaru, mleko, butelkowaną wodę źródlaną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Klasyczna Gruszka W Pikantnym Nektarze Z Mango Z Lodami Z Mango, Take me out to the Ball Game Ice Cream Pie, oraz Kulka Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu wymieszaj cukier i wodę źródlaną i zacznij mieszać łyżką, aż cukier się rozpuści. Następnie dodać mleko, śmietankowy smak nektaru, waniliowy i różowy barwnik spożywczy i ponownie wymieszać. Ogolić 1 miskę lodu, następnie zalać syropem. Upewnij się, że nalewasz syrop między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn