Krem Z Masłem Orzechowym

Krem Z Masłem Orzechowym
Krem z masłem orzechowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, pół na pół, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), Domowe lody z masłem orzechowym z kubkami z masłem orzechowym, oraz Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić masło orzechowe w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Stopniowo mieszaj mleko skondensowane i pół na pół; gotuj do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia; podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn