Krem Z Dyni
Krem dyniowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ciężkiej śmietany, mielonych goździków, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Z Dyni Pieczony W Skorupce Z Dyni, Krem Z Dyni, oraz Krem Z Dyni.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w blenderze.
Wlać równomiernie do lekko natłuszczonych kubków kremu i umieścić na patelni do pieczenia.
Dodaj gorącą wodę do patelni do pieczenia, na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 40 minut lub do momentu ustawienia kremu.
Przenieść kubki kremu do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.