Krem Z Ajerkoniakiem
Krem z ajerkoniakiem może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje 71 centów za porcję. Mieszanka jaj, cukru, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ajerkoniak Budyniowy, Ciasto Budyniowe Z Ajerkoniakiem, oraz Krem Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypełnij 8x8 cala naczynia do pieczenia z 1 cala wody.
Ubij jajko, ajerkoniak i cukier razem w misce.
Wlać do dwóch małych naczyń do pieczenia.
Wierzch posypać gałką muszkatołową.
Umieść naczynia do pieczenia w naczyniu z wodą.
Dodaj więcej wody, jeśli to konieczne, aby dotrzeć do połowy boków naczyń do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są ustawione, 35 do 45 minut. Schłodzić przed podaniem.