Krem Z Ajerkoniakiem
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Krem z ajerkoniakiem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ajerkoniak Budyniowy, Ciasto Budyniowe Z Ajerkoniakiem, oraz Kubki Z Kremem Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Ubić jajka z cukrem. Powoli ubij mleko, śmietanę, ekstrakt waniliowy i brandy lub rum.
Wlać krem do 8-calowego naczynia do pieczenia, 8 ramekins, lub 8 żaroodporne filiżanki.
Umieścić na patelni do pieczenia.
Dodaj wystarczająco gorącej wody, aby dotrzeć do połowy boków.
Piec przez 40 minut. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny i do 48 godzin.
Podawać z bitą śmietaną i posypką gałki muszkatołowej.