Krem Pomarańczowy
Krem pomarańczowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 20 centów za porcję. Ta przystawka ma 134 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Mieszanka świeżego soku pomarańczowego, skórki pomarańczowej, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym, oraz Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym.
Instrukcje
Ubij śmietanę na średniej prędkości, aż do uzyskania piany. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików. Złożyć w liqueue i skórce pomarańczowej. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.