Krem Pieczony-Poblano
Krem pieczony - Poblano jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Terrina z łososia z pieczonym kremem Poblano, Schłodzona zupa z awokado z pieczonym kremem Poblano, oraz Real Men Cook: Grillowany kurczak z sosem śmietanowym Tomatillo pieczony.
Instrukcje
Chili i pomidorów opłukać. Cebulę obrać i pokroić w plastry o grubości 3/4 cala; natrzeć olej sałatkowy na plastry cebuli.
Umieść chili, całe pomidory i plasterki cebuli na grillu 4 cale nad solidnym łóżkiem gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko przez 2 do 3 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. (Lub zorganizować warzywa w 10-przez 15-calowej patelni do pieczenia i broil 4 cali od ciepła.) Gotować warzywa, obracając w razie potrzeby, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, 8 do 12 minut; Jak zrobić, przenieść do deski.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać, łodygi i chili nasion; rdzeń i pomidory Skórki. Chili Chili, pomidorów i cebuli.
Na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu wymieszaj posiekane warzywa, aż będą gorące, około 2 minut.
Dodać śmietanę i mieszać tylko do gorąca, ale nie wrzenia, o 2 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.