Krem Koperkowo-Kaparowy

Krem Koperkowo-Kaparowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Koper-Kapar krem spróbować. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, koperek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym, oraz Torty Z Łososia Koperkowo-Kaparowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać śmietanę, posiekany świeży koperek i odsączone kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KaparyKapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn