Krem Kokosowy Z Tapioki Z Glazurowanymi Morelami
Krem z tapioki kokosowej z glazurowanymi morelami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, mleko kokosowe, ekstrakt z kokosa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pudding Z Tapioki Kokosowej, Kardamon Kokosowy Tapioka, oraz Pudding Z Tapioki Kokosowej.
Instrukcje
Aby przygotować krem, połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu, mieszając trzepaczką.
Odstawić 5 minut. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować przez 30 sekund, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżki rumu i ekstraktów i wlać mieszaninę do dużej miski. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Aby przygotować morele, połącz konfitury i pozostałe składniki na średniej patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż morele są miękkie, mieszając od czasu do czasu.