Krem Kokosowy Whoopie Placki
Krem kokosowy Whoopie placki jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 319 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 95. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ananasowe z nadzieniem z kremu kokosowego # leftoversclub, Ciasto Kokosowe Whoopie, oraz Chocolate Chip Coconut Carrot Cake Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw dwa stojaki na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj lub ułóż dwie arkusze ciastek papierem do pieczenia. Ustaw na bok.
Rozprowadź 1 filiżankę rozdrobnionego kokosa równomiernie na dnie 9-przez 13-calowej patelni do pieczenia.
Umieścić w piecu grzewczym na około 5-10 minut, lub do lekko rumiane i tasty. Odłogowanie
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce energicznie ubijamy jajko, stopione masło i cukier, aż mieszanina będzie gładka i lekko rozjaśni się w Kolorze, około 1 minuty.
Dodać połowę mieszanki mąki, następnie mleko i ekstrakt waniliowy, a następnie pozostałą mieszaninę mąki.
Mieszaj tylko do momentu, aż nie pozostaną smugi mąki.
Upuść zaokrąglone łyżki ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, starając się, aby każda była nawet w rozmiarze. Otrzymasz 24 duże pliki cookie lub 36 średniej wielkości plików cookie, w zależności od preferencji rozmiaru. Pozostaw dużą ilość miejsca, około 2 cale, między ciasteczkami, aby umożliwić rozprzestrzenianie się.
Przed włożeniem ciastek do piekarnika, posypać szczyty z około połowy tosty Kokosowe; rezerwy resztę do dekoracji gotowych kanapek.
Piec przez 8 do 10 minut, aż ciasteczka mają matowy wygląd na górze, a krawędzie są bardzo lekko rumiane.
Podczas gdy ciasteczka chłodne, zrobić nadzienie. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i cukier na małej prędkości,aż połączą się.
Dodaj kokosowy, mleko kokosowe (lub mleko), i wanilia i beat na niskie, aż gładka, o 5 protokół.
Zbierz ciasteczka. Najpierw sparuj pliki cookie o podobnych rozmiarach. Następnie odwróć połowę ciasteczek do góry nogami.
Umieść łyżkę nadzienia na środku płaskiej strony ciastka; ułóż swoje parujące ciastko na górze. Nadzienie należy rozprowadzić na brzegach w zależności od wagi ciastka umieszczonego na górze. Albo posypać tosty Kokosowe na odsłoniętych stronach nadzienia w ciastku, lub delikatnie zwinąć wypełnione ciastko w pozostałym tosty Kokosowe. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami.
Podawać natychmiast; przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia.