Krem Karmelowy

Krem Karmelowy
Krem karmelowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz jaja, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Garnki karmelowe z solonym sosem karmelowym, Karmelowy Placek Budyniowy, oraz Krem Karmelowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu, gotować i mieszać 3/4 szklanki cukru na małym ogniu, aż cukier stopi się i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do ośmiu 6-uncji. budyń kubki, przechylając płaszcz dno kubka; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
3
W dużej misce, ubić jajka, mleko, wanilia i pozostały cukier, aż połączone, ale nie spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Zalać karmelizowanym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Umieścić kubki w dwóch 8-in. kwadratowe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Wlać wrzącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu.
9
Aby zdemolować, Uruchom nóż wokół krawędzi kubka i odwróć na miejsce deseru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn