Krem Karmelowy
Krem karmelowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz jaja, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Garnki karmelowe z solonym sosem karmelowym, Karmelowy Placek Budyniowy, oraz Krem Karmelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu, gotować i mieszać 3/4 szklanki cukru na małym ogniu, aż cukier stopi się i złoty.
Wlać do ośmiu 6-uncji. budyń kubki, przechylając płaszcz dno kubka; odstawić na 10 minut.
W dużej misce, ubić jajka, mleko, wanilia i pozostały cukier, aż połączone, ale nie spieniony.
Zalać karmelizowanym cukrem.
Umieścić kubki w dwóch 8-in. kwadratowe patelnie do pieczenia.
Wlać wrzącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Aby zdemolować, Uruchom nóż wokół krawędzi kubka i odwróć na miejsce deseru.
Podawać na ciepło lub schłodzone.