Krem Czekoladowo-Jajeczny
Czekoladowy krem jajeczny to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 190 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz wodę, mleko niskotłuszczowe, wodę seltzer i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Czekoladowy Anioł Food babeczki z czekoladą serek bita śmietana, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
W małej filiżance wymieszać kakao w proszku i cukier.
Dodać wodę i dobrze wymieszać, aż powstanie pasta. Odstawić.
Wlej mleko do wysokiej szklanki fontanny. Powoli dodawać wodę seltzer. Delikatnie wymieszać.
Wsypać syrop czekoladowy powoli, uważając, aby jak najmniej zakłócić pianę. Delikatnie wymieszać wysoką łyżką. Twój napój powinien być 2-stonowany, czekoladowo-brązowy na dole z białą pianą na górze.