Krem Cytrynowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj krem cytrynowy. Ten przepis służy 1 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maranta, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczenie z Dorie: krem cytrynowo-cytrynowy, Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła ustawionego nad gotującą się wodą, ubić marantę do soku z cytryny, aż będzie gęsta i błyszcząca. Gotować do ogrzania.
W małej misce ubić żółtka z cukrem, aż będą gładkie i cytrynowe.
Do cukru i żółtek dodać sok z cytryny i wymieszać. Powrót mieszaninę do podwójnego kotła i ubijać na gotującej się wodzie przez 10 minut, lub aż zgęstnieje. Odstawić i ogrzać.
Krem cytrynowy podawać z ciastem Angel Food, w towarzystwie truskawek i malin.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;