Krem Béarnaise
Krem Béarnaise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły krem, sól, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Bearnaise, oraz SOS Bearnaise.
Instrukcje
W 1-do 1 1/2-Quart patelni na średnim ogniu, wymieszać szalotki, 3 łyżki octu winnego białego i estragon, aż płyn odparuje, 3 do 4 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej, 3 do 5 minut.
Dodać śmietanę, musztardę Dijon i pozostałą 1 łyżkę białego octu winnego do mieszaniny estragon-szalotka i dobrze wymieszać.