Krem Bezmleczny
Dairy Free Custard może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Mieszanka skoncentrowanego soku jabłkowego, mleka ryżowego, słodu jęczmiennego w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}, Naturalnie Słodzony Krem Jabłkowy: [Bez Nabiału I Bezglutenowy], oraz Krem Kokosowy-Bezmleczny.
Instrukcje
Umieść tofu, sok jabłkowy, słód jęczmienny w proszku i połowę mleka ryżowego w blenderze. Mieszamy do smooth.In mała miska wymieszać razem pozostałe mleko ryżowe i maranta i mieszać, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę tofu do rondla i podgrzać, mieszając, na średnim ogniu przez około 1 minutę.Wymieszaj mieszaninę maranty i ogrzewaj, aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i dodać syrop klonowy i ekstrakt z wanilii.
Podawać na ciepło lub na zimno.