Kraty Ze Świeżych Malin

Kraty Ze Świeżych Malin
Fresh raspberry Gratins to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 275 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka żółtek jaj, cukier, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fresh Lima Bean Gratins, Drunken Mushroom Gratins, oraz Placki Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej brojlery przez co najmniej 15 minut, z rack około 5 cali od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Aby zrobić sabayon, ubić żółtka i cukier w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się (nie wrzącej) wody, aż będą gęste i kremowe, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Trzepaczka prawie stale, zeskrobując mieszaninę jajek z dna miski. Powoli ubijaj wino Marsala i kontynuuj ubijanie nad gotującą się wodą przez około 5 minut, aż mieszanina będzie gęsta i gładka, jak miękka bita śmietana. Powinien zarejestrować około 150 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ubić wanilią, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Umieść jedną szczelną warstwę malin w 6 (6 do 7-calowych) płytkich zapiekanych naczyniach. (Każda z moich potraw zawiera około pół litra malin.) Łyżka tyle sabayon na maliny, aby pokryć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
7
Każdą z nich posypać lekko granulowanym cukrem. Ułóż naczynia na 2 patelniach i umieść je na jednej patelni w tym czasie pod brojlerem na 2 do 3 minut lub do momentu, gdy wierzchołki zapiekanek są lekko rumiane. Obserwuj je uważnie; palą się bardzo szybko!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn