Krakersy Z Zielono-Pieprzowej Mąki Kukurydzianej

Krakersy Z Zielono-Pieprzowej Mąki Kukurydzianej
Krakersy z Zielono-pieprzowej mąki kukurydzianej to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Mąka kukurydziana i zielony pieprz Crusted Spareribs, Serowe Krakersy Z Mąki Kukurydzianej, oraz Pikantne Krakersy Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, brązowy cukier, 2 łyżeczki pieprzu i sól kuchenną ubić w misce. Zmiksuj masło za pomocą blendera do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
Sól KuchennaSól Kuchenna
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj maślankę i mieszaj, aż ciasto uformuje się. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 6-8 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CiastoCiasto
3
Pokroić na 5 kawałków, a następnie schłodzić, przykryć folią, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać sól koszerną i pozostałe 2 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na dobrze posmarowanej mąką powierzchni wałkiem do ciasta w prostokąt o wymiarach 15 na 4 cale (grubość 1/8 cala). Lekko posmaruj jajkiem, a następnie nakłuj widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Posypać około 1/2 łyżeczki mieszanki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
8
Pokrój w poprzek na 12 pasków i ułóż 1/8 cala od siebie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie, aż złoto-brązowy i ostry, 20 do 25 protokół. Chłodne krakersy lekko, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Krakersy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn