Krakersy z warzywami " makaron
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cracker Stackers z Veggie " Noodles spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz single, krakersy ritz, oscar mayer deli szynka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Hoi sin veggie noodles, Makaron Wegetariański Soba, oraz Azjatycki Wegetariański Makaron Szklany.
Instrukcje
Pokrój ogórek wzdłuż na pół; Uruchom końcówkę łyżki w dół środka każdego kawałka, aby usunąć nasiona. Użyj obieraczki do warzyw, aby pokroić ogórki i marchewkę w cienkie podłużne plastry na "makaron"; umieść w zamykanym pojemniku. Łyżka dressing do małego zamykanego pojemnika. Zapakuj w izolowaną torbę na lunch.
Dodaj mały plastikowy widelec.
Umieść krakersy, mięso i Single w oddzielnych stosach.
Umieścić w drugim zamykanym pojemniku.
Warzywa wrzucić z sosem tuż przed podaniem. Najlepsze krakersy z mięsem i Single; podawać z mieszaniną" makaronu".
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot