Krakersy z serem pleśniowym i orzechami
Ser pleśniowy i krakersy z orzechów włoskich mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 92 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Mieszanka sera stilton, jajko, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krakersy Z Serem Pleśniowym, Serowe Krakersy Z Mąki Kukurydzianej, oraz Krakersy Koktajlowe Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i Stilton śmietany razem przez 1 minutę, lub aż gładkie. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mąkę, sól i pieprz i wymieszać, aż będzie w dużych kruszy, o 1 minutę.
Dodać 1 łyżkę wody i wymieszać do połączenia.
Wrzuć ciasto na mąkę, wciśnij je w kulkę i zwiń w 12-calową kłodę.
Całkowicie umyć kłodę myciem jajecznym.
Rozłóż orzechy włoskie w kwadracie na desce do krojenia i toczyć dziennika tam iz powrotem w orzechach włoskich, naciskając lekko, i rozprowadzając je równomiernie na zewnątrz dziennika. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 4 dni.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrój kłodę o grubości 3/8 cala małym, ostrym nożem i umieść krakersy na patelni wyłożonej pergaminem.
Piec przez 22 minut, aż bardzo lekko rumiane. Obracać patelnię raz podczas pieczenia. Schłodzić i podawać w temperaturze pokojowej.