Krakersy Z Mąki Kukurydzianej Z Pestkami Dyni

Krakersy Z Mąki Kukurydzianej Z Pestkami Dyni
Krakersy z mąki kukurydzianej z pestkami dyni to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, pestki dyni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Krakersy Z Mąki Kukurydzianej Z Pestkami Dyni, Pikantne Krakersy Z Parmezanem, oraz Serowe Krakersy Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, wymieszać mąkę kukurydzianą na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż lekko tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
3
W średniej misce, połączyć mąkę kukurydzianą z mąką, 1/2 szklanki pestek dyni, sól, cukier i pokruszony czerwony pieprz. Używając palców, prace masło do mieszanki mąki kukurydzianej aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z mlekiem, naciskając ciasto rękami, aby uformować kulkę; w razie potrzeby dodać trochę więcej mleka. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i twarde,: około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Masło: 2 blachy do pieczenia. Szczypta off 1-calowe kawałki ciasta i zwinąć w kulki. Ułóż kulki na blasze do pieczenia i naciśnij na 2-calowe rundy z płaskim dnem szklanki. Wciśnij pozostałe 1/4 szklanki pestek dyni do rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec krakersy przez około 10 protokół, lub do rumiane na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Ostudzić przez 5 minut, a następnie przenieść na duży talerz.
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
Dodać do przodu: ciasto krakers można zamrażać do 1 miesiąca. Krakersy można przechowywać przez noc w hermetycznym pojemniku. Przełóż je do piekarnika 300 na kilka minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn