Krakersy Pecorino
Krakersy Pecorino mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz Pecorino romano, sól, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Zupa Favan i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz ser, sól, pieprz i cayenne w średniej misce i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj masło. Używając miksera ręcznego, ubić mieszaninę sera i masła, aż do połączenia.
Dodaj mąkę 1/4 szklanki na raz, mieszając tylko do momentu włączenia i mieszanina trzyma się razem.
Umieść kulki wielkości łyżki ciasta na 1 lub 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych papierem pergaminowym, dotykając ciasta delikatnie opuszkami palców.
Piec, aż tylko zaczyna brązowieć na brzegach, o 15 protokół.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez kilka minut.