Krakersy Czekoladowo-Kawowe "Graham"
Krakersy czekoladowe z kawą "Graham" mogą być tylko napojem, którego szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Krakersy Graham, Czekoladowe Krakersy Graham, oraz Czekoladowe Krakersy Graham dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego połączyć mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Puls do połączenia.
Dodaj masło i pulsuj, aż masło będzie wielkości grochu, około 4 do 6 jednosekundowych impulsów.
W małej misce, ubić razem miód, mleko, wanilia, kakao w proszku, i espresso w proszku do połączenia.
Wlać do robota kuchennego i pulsować, aż ciasto połączy się w kulkę. Podziel ciasto na pół, owinąć w folię i odstawić do lodówki na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść Stojaki na Piekarnik w dolnej i środkowej części piekarnika. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Rozwałkuj połowę ciasta na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię (ciasto będzie lepkie)do grubości 1/8 cala.
Pokrój w prostokąty o wymiarach 4 na 2 cale.
Przenieś ciasteczka do blach do pieczenia. Użyj pałeczki lub wykałaczki, aby ozdobnie dodać otwory na wierzchu ciastek, aby przypominały krakersy graham, w razie potrzeby.
Piec ciasteczka, aż rumiane i suche na wierzchu, o 18 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.