Kraj Crust Ser Chleb
Kraj Crust ser chleb jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 1489 kalorii, 45g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz olej roślinny, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pam ' s Country Crust Bread, Chleb Wiejski Z Szynką I Serem, oraz Farsz wiejski z kozim serem, kapustą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć drożdże, ciepłą wodę i 2 łyżeczki. cukier w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego; odstawić 5 minut. Wymieszać jajka, 3 Składniki, 3 szklanki mąki i pozostały cukier. Ubijaj ciasto ze średnią prędkością, za pomocą uchwytu łopatkowego, aż będzie gładkie. Stopniowo ubić w pozostałych 3 do 3 1/2 szklanki mąki, aż miękkie ciasto tworzy.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut), posypując powierzchnię mąką w razie potrzeby.
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej dużej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, około 1 godziny lub do podwojenia luzem.
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na pół.
Rozwałkuj każde ciasto na pół w prostokąt o wymiarach 18 x 9 cali; posyp ser równomiernie na każdy prostokąt ciasta. Zaczynając od 1 krótkiego końca, ciasno zwinąć każdy prostokąt, galaretkę, naciskając, aby uszczelnić krawędzie podczas toczenia. Szczypta końce ciasta do uszczelnienia, a kończy się tuck pod ciasta.
Umieść każdą rolkę ciasta, szew w dół, w lekko nasmarowanej patelni bochenkowej 9 x 5 cali.
Blaty pędzla z olejem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piec 25 do 30 minut lub do bochenków są głębokie złoty kolor i dźwięk puste po naciśnięciu.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i szczotkować bochenki roztopionym masłem.
Ostudzić całkowicie (około 1 godziny).