Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Country Cassoulet. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 10 osób i kosztuje 1,88 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 30 g białka i 32 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, tymianek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Winning Country Cassoulet, Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami oraz Cassoulet.
Instrukcje
1
Posortuj fasolę i opłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodać wodę, aby przykryła 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Zdjąć z ognia; przykryj i odstaw na 1 do 4 godzin lub do momentu, aż fasola zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Odcedź i opłucz fasolę, wylewając płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
5
Na dużej patelni, na średnim ogniu, brązowa kiełbasa; usunąć łyżką cedzakową do 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj boczek do patelni; gotować, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wyjmować łyżką cedzakową do wolnowaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
W smalcu z bekonu smaż wieprzowinę i jagnięcinę, aż zrumienią się ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Groch łuskany, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Wyjmij wieprzowinę i jagnięcinę łyżką cedzakową do wolnowaru. Wymieszaj fasolę i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Groch łuskany, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
10
Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2 godziny. Zmniejsz ogień do małego i gotuj 3-4 godziny dłużej. Wyrzuć goździki i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
11
Wyjąć kiełbasę i pokroić w kostkę o grubości 1/4 cala. sztuki; wrócić do wolnowaru i delikatnie wymieszać.