KRAFT® BBQ Beef Fajitas

KRAFT® BBQ Beef Fajitas
KRAFT® BBQ Beef Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to slow-cooker maple chipotle BBQ beef, KRAFT® Cracker Cuts Salsa Snack, oraz Fajitas Wołowe.

Instrukcje

1
Wymieszać 1 szklankę sosu barbecue, sok z limonki i wodę, aż dobrze wymieszane; odstawić. Score obie strony stek poprzez płytkie cięcia na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2
Stek umieścić w szklanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
3
Polać sosem barbecue na stek; przykryć. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
4
Odcedzić; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Rozgrzej nasmarowany grill na średnim ogniu. Stek z grilla, papryka i cebula 12 do 14 min. lub do momentu, gdy stek zostanie ugotowany do średniej doneness (160F), a warzywa są chrupiące-delikatne, obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałym sosem barbecue 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
1 Słodka Cebula Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala1 Słodka Cebula Pokrojona W Paski O Grubości 1/2 Cala
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6
Stek pokroić na cienkie plasterki. Grubo posiekać warzywa. Łyżka stek i warzywa równomiernie na tortille; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn