Kraft ® NUTTER BUTTER Frozen Peanut Butter Pie
Kraft ® NUTTER BUTTER Frozen Peanut Butter Pie wymaga około 4 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz cukier, cool whip bited polewa, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, Nutter Butter Frozen Peanut Butter Pie, oraz Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Ubić serek śmietankowy, masło orzechowe, cukier i wanilię mikserem do wymieszania. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki COOL WHIP; łyżka do skorupy.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki 30 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć. Top z pozostałym Cool WHIP.