Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj hawajskiego gulaszu ananasowo-wieprzowego Kraft MAKERS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 50 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko liści szpinaku, twórcy receptury hickory BBQ wołowiny, dyni, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj KRAFT MAKERS Beef Stroganoff, Chińskie sajgonki dla producentów Kraft, oraz Steak Fajitas i Kraft Makers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić mięso, squash, ananas i cebula w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Nóż Do Obierania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wierzch z sosem na wolnym ogniu; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Gotować na niskich 6 do 8 godzin (lub na wysokich 3 do 4 godzin).
4
15 Min. Przed Podaniem
5
Płyn z kadzi wyjąć z wolnej kuchenki; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Chochla
6
Wymieszać z sosem i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Dodać część zarezerwowanego płynu do pożądanej konsystencji. Gotować, pod przykryciem, na wysokości 15 min.