Kraby softshellowe pokryte żółtą kukurydzą z sosem musztardowym z czerwono-Chile podawane na rukoli

Kraby softshellowe pokryte żółtą kukurydzą z czerwono-musztardowym sosem serwowanym na rukoli to pescatarian przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 868 kalorii, 54g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, śmietana, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Grillowane Kraby Softshell Z Sałatką Jicama, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Sum w sosie orzechowym z dodatkiem fasoli maślanej, żółtej kukurydzy, czarnego ryżu i świeżego szpinaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj pasilla i ancho chile proszków i gotować przez 2 protokół.
Dodać wino i gotować aż do wyschnięcia.
Dodać śmietanę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać musztardę i gotować przez 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Mąkę, mąkę kukurydzianą i jajka umieścić w osobnych miseczkach i doprawić solą i pieprzem do smaku. Każdy Krab zanurz w mące, otrząśnij nadmiar i zanurz w ubitych jajach, całkowicie pokrywając. Pogłębianie w mączce kukurydzianej.
Podgrzać 2 łyżki oleju i 1 łyżka masła w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż zacznie palić.
Saute 4 kraby na raz, aż ostry, 2 do 3 minut z każdej strony.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Wytrzyj patelnię za każdym razem czystą szmatką lub ręcznikiem papierowym.
Rukolę umieścić w misce i wymieszać z octem i olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż ubraną rukolę na dużym talerzu, umieść kraby na górze.
Podawać z czerwonym sosem Chile-musztarda.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.